• htop

Servicii

Oferim servicii complete de service, mentenanta, reparatii utilaje agricole.


Serviciile noastre includ:

  • Service si reparatii Tractoare si Combine
  • Service si reparatii Utilaje Agricole
  • Service si reparatii Utilaje pentru Furajare 
  • Service si reparatii Motoare 
  • Service si reparatii Masini Erbicidat
  • Service si reparatii Culegatoare Porumb

 

AGRO UNIVERSAL este importator direct pentru marcile comercializate. Piesele sunt achizitionate direct de la punctele de desfacere ale marcilor si sunt in conformitate cu standardele de calitate practicate de fiecare marca. 

Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea serviciilor AGRO UNIVERSAL. 

Punand accent pe calitatea serviciilor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.

Si pentru ca AGRO UNIVERSAL stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. 

Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt. 

 

AGRO UNIVERSAL asigura, cu scule si dispozitive de ultima generatie si personal calificat lucrari de montare / demontare anvelope pe janta, echilibrare dinamica.


Comercialiazam piese de schimb pentru tractoare combine si utilaje agricole.


Oferta noastra cuprinde toata gama de piese de schimb pentru masini utilaje si echipamente agricole, tractoarecombine, piese pentru tractorutilaje agricole, grape, pluguri, semanatori, tocatori, anvelope de tractor si multe altele.

Compania Agro Universal ofera o gama larga de produse si servicii: Piese de schimb pentru utilaje si masini agricole Organe de asamblare Rulmenti, simeringuri, elemente de etansare, silicoane si vaselina.

Producerea de furtune hidraulice Filtre auto si industriale Lubrifianti original,uleiuri auto si hidraulice Anvelope Accesorii tractoare si masini agricole Foi de disc ø 510,560,610,660.

Confectionam dupa model cutite pentru tocator de resturi vegetale, arcuri elastice pentru greble Organe active combinatoare Organe active pluguri Lanturi Curele transmisie Piese componente pentru transmisii cadranice (profile cruci si furci cardanice).

Reparatii pompe de injectie Cilindrii hidraulici Demaroare Alternatoare Organe de asamblare (suruburi,saibe, piulite).