• htop

Despre noi

Compania noastra a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Carei, judetul Satu Mare. 

Cu un efectiv de 12 angajati, Agrouniversal S.R.L comercializeaza o gama larga de piese pentru utilaje agricole. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania.

ArgoUniversal este importator direct pentru marcile comercializate. Piesele sunt originale, de cea mai inalta calitate in conformitate cu standardele de calitate practicate de fiecare marca. 

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In firma Agrouniversal S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.

Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre.

 
Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri.

Motto-ul nostru este Just in time, orice produs este livrat in decurs de 24 de ore. 
In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Comercialiazam piese de schimb pentru tractoare combine si utilaje agricole.

Oferta noastra cuprinde toata gama de piese de schimb pentru masini utilaje si echipamente agricole, tractoarecombine, piese pentru tractorutilaje agricole, grape, pluguri, semanatori, tocatori, anvelope de tractor si multe altele.

Comercialiazam piese de schimb pentru tractoare, combine si utilaje agricole.

Oferta noastra cuprinde toata gama de piese de schimb pentru masini utilaje si echipamente agricole, tractoare, combine, piese pentru tractor, utilaje agricole, cauciucuri de tractor si multe altele.

Suntem Delari Autorizati pentru Romania pentru urmatoarele marci:
MASSEY FERGUSON, VOGEL & NOOT, MASCHIO GASPARDO, SIP, INO