• htop

Seko Green Line

În ultimii ani, am fost martori la o conștiință din ce în ce mai crescută în politicile naționale, bazată pe necesitatea orientării economiei către o dezvoltare durabilă. În întreaga lume, se studiază măsuri și stimulente pentru a opera în această direcție atât în sectorul primar, cât și în cel industrial.

Unul dintre punctele centrale ale acestor politici de dezvoltare durabilă este cu siguranță gestionarea deșeurilor provenite din activitățile umane în scopul protejării mediului. În special, fracțiunea organică a deșeurilor poate fi valorificată prin procese adecvate de transformare.

De fapt, deșeurile organice, care reprezintă o parte semnificativă din totalul deșeurilor solide municipale (aproximativ 40% în țările industrializate), pot fi reintroduse în ciclul natural al substanțelor organice pentru stabilizarea echilibrului său. În acest fel, procesul de compostare se dovedește a fi unul dintre cele mai corecte și eficiente instrumente, deoarece permite reproducerea, într-un timp scurt și într-un spațiu mic, a ceea ce se întâmplă în natură, transformând compușii organici valoroși într-un compost stabil și igienizat, care altfel ar fi aruncat la gropile de gunoi.

Propunem SEKO în acest context printr-o linie de mașini special create pentru o gestionare adecvată a deșeurilor organice, prin procesul de reciclare și compostare, capabil să obțină cele mai bune rezultate din punct de vedere tehnic și economic.

Activitatea sa la nivel internațional include furnizarea de mașini pentru diferite tratamente, cum ar fi: bio-tocătoare-mixere, mașini de întoarcere autopropulsate și separatoare.


SERIILE SAMURAI 5-7


MODELUL TRACTAT


Seria SEKO Bio-Chopper-Mixer, echipată cu cea mai avansată tehnologie cu rotoare cu mișcare lentă și lame de tocare, este indicată pentru instalațiile industriale unde pot fi controlate și de la distanță prin calculator. Emisiile foarte scăzute de zgomot, atât de la motor, cât și de la aparatul de tocare-amestecare, fac această versiune ideală pentru a fi utilizată în orice loc.

Fiabilitatea, performanța ridicată și siguranța sunt principalele caracteristici ale acestor mașini indispensabile pentru orice zonă de compostare și depozitare care solicită o reducere drastică a volumului de deșeuri. O gamă de mașini polivalente, capabile să lucreze cu orice produs, cum ar fi deșeurile verzi provenite din întreținerea peisagistică, precum și cu nămolul de canalizare și multe altele.
MODELUL PURTAT


Versiunea tractată este recomandată pentru operatorii care colectează și reduc volumul de cantități mici de deșeuri verzi, provenind din grădini și parcuri. În acest scop, omologarea pentru circulația pe drumuri poate fi implementată. În ceea ce privește echipamentul, merită menționat sistemul special de cântărire, deoarece există posibilitatea de a transfera date de la/spre un PC, oferind multiple avantaje în colectare. Aceste mașini sunt disponibile într-o gamă cuprinsă între 5 și 30 m3 și pot fi echipate cu o lopată de încărcare posterioră sau cu un braț cu furcă pentru o încărcare independentă a produselor.

 

 

 

 

MODELUL AUTOPROPULSAT

 

 

Colectarea și tocarea deșeurilor organice, efectuate atât de companii specializate, cât și de administrațiile publice, pot fi realizate cu versiunea autopropulsată. Aceste mașini reprezintă fără îndoială soluția de top pentru colectarea deșeurilor, în special a celor verzi, a ramurilor și a altor astfel de materiale, și reducerea ulterioară a volumului. Într-adevăr, ele combină flexibilitatea sistemului lor original de tocare-amestecare cu ușurința și rapiditatea deplasării pe care numai un camion le poate permite.

 

 

 

 

AVANTAJELE ACESTOR MAȘINI:

- Reducere remarcabilă a volumului și spațiului de stocare.

- Încărcare și descărcare ușoară a oricărui produs, în special a resturilor vegetale.

- Tocare și amestecare a produsului în timpul deplasării de la un loc la altul.

- Reducerea semnificativă a costurilor de gestionare.

- Livrarea unui produs tocat și amestecat gata pentru zona de compostare pentru procesul următor.

- Posibilitatea de echipare cu o macara și sistemul pentru încărcarea cutiilor de deșeuri.

 

 

 

SERIA SCVMașinile de amestecat autopropulsate, seria SCV, sunt deosebit de potrivite pentru întoarcerea materialului organic în vederea procesării compostării, pentru remedierea terenurilor contaminate și stabilizarea gunoaielor. Aceste mașini pot fi folosite pentru întoarcerea șanțurilor trapezoidale, cu lungimi cuprinse între 3,2 m și 4,7 m, oferind performanțe ridicate datorită unei inginerii extrem de calificate. Rotorul-mixer orizontal, realizat din oțel rezistent la uzură, permite mărunțirea fibrelor lungi și dezintegrarea bulgărilor de material, obținând astfel o amestecare și oxigenare perfectă a întregii mase, condiție fundamentală pentru obținerea unui compost de calitate.


 

 

 

SERIA SEPARATORNoua gamă de separatoare cu tambur, seria SEPARATOR, oferă cea mai mare fiabilitate și cea mai înaltă performanță de lucru. Deosebit de potrivite pentru cernerea diferitelor materiale, acestea sunt folosite în instalațiile de compostare și în zonele de tratare a deșeurilor atât în liniile de preselecție, cât și în cele de rafinare finală. Echipate cu componente de cea mai înaltă tehnologie, aceste mașini sunt extrem de prietenoase și fiabile pentru utilizator atât în timpul lucrului, cât și în timpul operațiunilor de întreținere. Un sistem patentat vă permite să schimbați foarte ușor tamburul de selecție.