• htop

Utilaje pentru furaje

Vanzari utilaje agricole pentru furaje:

Cositori cu tambur
Cositori cu discuri
Masini adunat fan
Masini ravasit fan
Utilaje pentru porumb siloz
Utilaje distribuire furajeSisteme compacte cu cantarire integrata pe flux 
Linii complete MOARĂ+MALAXOR
Linii complete de GRANULARE
ELEVATOARE
MATRIŢĂ si ROLE pentru toate tipurile si marcile de granulatoare
MALAXOARE de precizie pentru producerea premixurilor si zooforturilor
SITE ROTATIVE si VIBRATOARE
SNECURI de diferite capacitati si tipuri
SILOZURI de fibra de sticla laminata
TEHNOLOGII de crestere animale


Furajele sau nutreturile pot fi simple sau combinate, cele combinate sunt amestecuri de cereale su diferite materii prime ce pot fi date în alimentatia animalelor, prin compozitia acestora calculata asigurand necesarul de factori nutritivi necesari organismului animal atat pentru cele fiziologice cat si pentru cele productive.

Fiecare specie si categorie are specificul ei nutritional. O ratie furajera trebuie sa fie echilibrata D.P.V. al raportului proteic si energetic, în cazul proteinelor este importanta compozitia acestora în aminoacizii esentiali, acestia fiind factori de crestere (lizina, metionina, treonina, triptofan). Neechilibrarea retetei si sub acest aspect face ca pierderile sa fie substantiale.

Tocatorul de furaje multifunctional  este destinat pentru tocarea furajelor si este structurat in trei parti distincte:

Tocatorul de paioase este folosit pentru tocarea tulpinilor de paioase (grau, orz, ovaz, coceni de porumb etc.) în vederea obtinerii unui nutret pentru animale, în special rumegatoare;

Razatoarea este folosita la maruntirea sfeclei furajere, a sfeclei de zahar, a merelor, a cartofilor si a altor produse suculente cu consistenta tare în vederea obtinerii unor taitei utilizati în hrana animalelor;

Moara cu ciocanele este destinata pentru sfaramarea boabelor de cereale precum si a stiuletilor de porumb în vederea obtinerii de urluiala folosita în hrana pasarilor si a animalelor.